GAUDÍ CENTRE - LUDOTECA GENIAL

 In
GAUDÍ CENTRE - LUDOTECA GENIAL


5 gener 2023

El Gaudí Centre de Reus us proposa diferents tallers de Nadal per descobrir el modernisme i el Gaudí Centre.

BOLES DE NEU

El campanar de Reus, que va servir d'inspiració a Gaudí per construir les escales de cargol de les torres-campanar de la Sagrada Família, serà el tema escollit per fer una bola de neu.

ELS SOLS DE GAUDÍ

El Nadal té lloc durant el solstici d’hivern i el sol és un dels elements cabdals en l’obra de Gaudí, per la llum, pels colors, per la força, pel seu simbolisme… Començarem davant de la maqueta del Park Güell per parlar del parc, del sol i dels grans medallons fets amb trencadís (obra de Jujol) presents a la sala hipòstila que representen els sols de les 4 estacions. A partir d’aquí, cada infant realitzarà el seu sol a partir d’un collage fet amb papers  de colors i que ens pot servir per les nostres decoracions nadalenques.

JOIES MODERNISTES

Inspirats en les joies modernistes que tenien com a motius papallones, libèl·lules i paons reals entre altres elements de la naturalesa, farem una joia per al nostre arbre de Nadal.

BOL GAUDINIÀ

Gaudí era un gran observador de la naturalesa i la seva obra és plena de motius vegetals com la reixa que va fer per la Casa Vicens a partir de la fulla del margalló. Nosaltres treballarem també aquest motiu en fang per fer un bol.

 

INFORMACIÓ I RESERVES

https://ticket.reusturisme.cat/

 

View full calendar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search