OPERACIÓ “SALVEM EL SEGUICI”

portada_horitzontal

El malèfic Lord Daison ha capturat els elements del Seguici Popular de Tarragona. Sereu capaços d’alliberar-los a tots?

En aquest joc en línia, haureu de superar tota una sèrie de proves per aconseguir el vostre objectiu: alliberar el Seguici i acabar amb el plans del terrible malvat. Us hi atreviu?

Nivells recomanats: de 5 a 10 anys.

DESCOBRIM LA MASIA DE JOAN MIRÓ

masia-100-anys

Joan Miró va pintar el quadre de La Masia el 1921-1922.

El quadre, inspirat en el seu mas de Mont-roig, representa l’inici del seu univers personal i artístic. Aquest recurs realitzat com a servei educatiu de Mas Miró us permetrà treballar el quadre, preparar la visita al Mas o introduir-vos en el seu món.

El recurs inclou diferents activitats de descoberta, anàlisi, creació, context, investigació… que podeu escollir i adaptar als vostres interessos. Hem agrupat les activitats en dos nivells de dificultats, un primer nivell destinat principalment a l’educació infantil i primària i un segon nivell principalment per a ESO i batxillerat.

VISITA GAMIFICADA A TÀRRACO

visita-virtual-tarraco

Clica sobre la imatge per jugar
Nivells recomanats: cicle superior d’educació primària i ESO

Recursos educatius sobre el món romà

En aquest apartat  trobareu recursos per al professorat que us ajudaran a preparar i complementar les visites guiades al patrimoni romà de Tarragona que us oferim. Aquests recursos estan ordenats en diferents categories a les que s’hi accedeixen des del menú lateral que trobareu a l’esquerra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search