web_misteri-al-museu-2023

L’IRA DELS DÉUS

Aquestes han estat les paraules de l’Oracle: “La nova era dels déus ha començat. L’Olimp ha desfermat la seva ira i els monstres antics han estat alliberats. Feu servir l’enginy tal com feren Èdip, Perseu i Bel·lerofont  en els albors de la civilització.  Només així vencereu i la humanitat persistirà” .

COM PARTICIPAR

  1. Inscriviu el vostre grup d’herois al formulari que trobareu a continuació.
  2. Rebreu un e-mail de confirmació amb les instruccions i el material per enfrontar-vos als monstres. Cal imprimir-lo per participar.
  3. Visiteu els museus del 7 al 15 d’octubre. Busqueu a cada centre les pistes que us ajudaran a enfrontar-vos als monstres. Anoteu les vostres conclusions a la fitxa del vostre equip d’herois.
  4. Durant la investigació i per la resolució de l’enigma final, és imprescindible que l’equip disposi d’un telèfon mòbil amb lector de codi QR.
  5. Cada museu us segellarà la resposta abans de marxar per certificar que hi heu anat.
  6. Porteu la fitxa del vostre equip d’herois amb les vostres conclusions el diumenge 15 d’octubre. Necessitareu totes les dades que hagueu recollit per resoldre l’enigma final.

 

DATES I LLOC

La investigació es durà a terme del 7 al 15 d’octubre als diferents museus i sales d’exposicions participants. Es poden visitar els centres en l’ordre que es desitgi dins dels horaris de cada institució.

El 15 d’octubre està reservat per a la resolució de l’enigma final. Aquesta última prova es realitzarà al CaixaForum Tarragona a les 12h. Un cop finalitzada, es procedirà a declarar quin és l’equip vencedor d’aquesta edició de Misteri als Museus.

 

PREMIS DE RECOMPENSA

Els 3 grups que aconsegueixin resoldre més ràpidament la prova final rebran un premi de recompensa.

 

OBSERVACIONS

Per participar és imprescindible fer la inscripció. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones.

L’edat recomanada de participació és a partir de 10 anys.

Per optar als premis és necessari visitar totes les institucions i superar les proves plantejades a cada lloc. Si no podeu visitar totes les institucions, podeu participar igualment sense optar als premis.

La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents centres del 7 al 15 d’octubre, presentant la fitxa del vostre equip d’investigació.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search