Els objectes parlen

Visites dinamitzades sobre les col·leccions del Museu del Prado. [spacer]

Imatge objectes que parlen web2

Totes les persones, independentment d’on vinguin i en quina època hagin viscut, poden reconèixer-se a través dels objectes que les han acompanyat al llarg de la seva vida. Aquests objectes, precisament, informen sobre els seus costums i creences, així com dels canvis històrics en què van ser utilitzats.

Amb aquest objectiu, i de la mà de les obres de grans artistes del Museu del Prado, farem un recorregut per la representació dels objectes en la pintura analitzant la importància de la cultura material en la nostra societat. També treballarem el paper simbòlic de l’objecte, el seu valor com a document i els diversos significats que li atorga la mirada humana.

 

L’exposició s’articula al voltant de quatre seccions temàtiques i la visita dinamitzada s’adapta als diferents nivells escolars, que es planteja a partir del diàleg entre l’educador i l’alumnat. Els materials didàctics conviden els participants a observar i a analitzar, alhora que permeten establir relacions entre la seva experiència i les obres de l’exposició.

[btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn] [spacer][divider /]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search