Visita guiada al Territori de Tàrraco

Visita guiada pels entorns de la Tarragona romana

TERRITORI_TARRACO_AQUEDUCTE   TERRITORI_TARRACO_ESCIPIONS   TERRITORI_TARRACO_MEDOL

Visita guiada per diferents espais del territori que envoltava la ciutat romana. El recorregut permet observar  diferents elements que configuraven l’ager tarraconensis, com les vil·les, els monuments funeraris, les pedreres o els aqüeductes.

La visita passa per la Torre dels Escipions per tal de conèixer el món funerari de la ciutat associat a les vies de comunicació; la vil·la romana dels Munts (Altafulla), on podrem observar les característiques d’una luxosa residència propera a la ciutat; la pedrera romana del Mèdol per entendre la importància de la pedra en la construcció de la ciutat i com era la seva extracció; i finalment, l’aqüeducte per comprendre com s’abastia d’aigua una gran urbs com la ciutat de Tàrraco.

En el cas que interessi es pot modificar el recorregut de la visita per anar a veure la vil·la romana de Centcelles (Constantí) i els mosaics que s’hi conserven.

espai

Destinataris: cicle mitjà i superior d’educació primària, ESO i batxillerat
Durada: 3h
Més informació: VISITA_GUIADA_AL TERRITORI DE TÀRRACO

espai

[btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search