Alcover, un viatge al passat

Activitats didàctiques al patrimoni

ALCOVER

Com era la vida a Alcover i a les Muntanyes de Prades fa 240 milions d’anys?

Durant l’activitat al Museu d’Alcover, descobrirem que la vida a la Terra no sempre ha estat igual i que a Alcover hi havia un mar on hi vivien espècies animals diferents de les que coneixem avui. Tot això ho sabem gràcies als fòssils trobats a la zona. Però, què és un fòssil? A través d’un conte entendrem què és un fòssil i què ens explica, descobrirem fòssils únics al món a partir de l’exposició del Museu i experimentarem com es creen amb el taller de fòssils.

Com era la vida a Alcover a finals del segle XIX?

Es tracta d’una activitat per descobrir com era la vida de poble fa més de 100 anys. Partint d’una casa burgesa com Ca Batistó, ens adonarem dels invents domèstics que van facilitar i canviar la vida a les persones més acomodades, contraposant-les a les condicions de vida de la resta de la població. L’activitat parteix de les sales del Museu d’Alcover i fa un recorregut pel centre històric del poble, incloent la plaça Nova, el campanar i els rentadors.

[spacer]

Destinataris: educació primària
Durada: 3 hores les dues activitats.

[spacer] [btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search