VISITA VALLS A TRAVÉS DELS SEU PATRIMONI, HISTÒRIA I CIUTADANS IL·LUSTRES

[spacer]

[spacer]

EL COR DE LA CIUTAT

Descobriu el patrimoni històric i monumental de la ciutat de Valls a través d’un recorregut pel seu centre històric. Podreu conèixer el nucli original de la ciutat a partir del qual l’antiga vila s’anirà expandint en el decurs del temps. Compartiu l’orgull de tots els ciutadans de la capital de l’Alt Camp: els vallencs il·lustres, la seva herència arquitectònica i el seu patrimoni artístic. Us convidem a compartir junts aquest llegat.

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

espaESPAIS AMAGATS SOTA TERRA

Visita didàctica al refugi antiaeri i al centre d’interpretació per conèixer una part molt important de la nostra història, des de la proclamació de la Segona República fins a la Transició, fent un èmfasi especial a la Guerra Civil Espanyola i als bombardejos a la població civil.

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

NARCÍS OLLER: DE VALLS A VILANIU 

El ciutadà il·lustre de Valls Narcís Oller ha passat a la història com el “pare de la novel·la catalana moderna”. La ruta literària, destinada als grups de secundària i batxillerat, recorre els carres i places de Valls per descobrir la relació de l’escriptor amb la ciutat, que tan bé va retratar a les seves novel·les sota el nom de Vilaniu.

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer] [spacer]

[spacer]

800 ANYS DE PLACES I MERCATS

Tradicionalment, la ciutat de Valls ha gaudit d’una societat comercial i industrial especialment dinàmica. Les places i carrers de la ciutat narren aquesta història d’èxit col·lectiu. Són els espais de trobada i negoci, de ciutadans, pagesos i comerciants, testimonis de més de 800 anys d’activitat econòmica i comercial. Feu un viatge a través del temps tot recorrent el Barri Antic de Valls.

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer]

[spacer] [spacer]

[btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search