Romànic i gòtic a la catedral

Itinerari didàctic a la catedral de Tarragona

CATEDRAL     CATEDRAL1

Itinerari per la catedral de Tarragona que ens permetrà conèixer les característiques, la història i el patrimoni artístic que conté l’edifici. La descoberta centra la seva mirada en l’art de l’edat mitjana, perfectament representat en les seves disciplines, arquitectura, escultura i pintura.

Coneixerem les diferents parts de l’edifici medieval, l’església, el claustre, la sala capitular, etc i com el mateix edifici adapta la seva arquitectura a dos estils diferents, el romànic i gòtic. Veurem com evoluciona l’escultura des del s. XII fins al s. XV, fent un èmfasi especial en el retaule de l’altar major de l’escultor de Pere Johan. Finalment descobrirem les característiques de la pintura gòtica, la seva evolució al llarg del temps, la tècnica dels retaules i la seva iconografia.

Hi ha la possibilitat de completar l’activitat amb una visita al campanar de la catedral. En cas que hi estigueu interessats, consulteu tarifes i característiques.

espai

Destinataris: cicle superior d’educació primària, ESO i batxillerat.
Durada: 1h 30min.
Més informació: ROMANIC I GOTIC A LA CATEDRAL_0

espai

[btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search