Port de Tarragona

Visita comentada

PORT3

 

Com és un dels ports comercials més importants de l’Estat?

A través de les peces del Museu del Port de Tarragona, farem un recorregut per conèixer quins van ser els orígens del port i la seva evolució fins als nostres dies, les característiques del port actual i els sistemes de pesca.

El viatge amb vaixell permet descobrir quins són els usos i l’activitat comercial i econòmica del port de Tarragona, les seves característiques, el tipus de mercaderies amb les que es comercia, les característiques dels vaixells i els diferents serveis que s’ofereixen.

 

Destinataris: educació primària, ESO, BAT i cicles formatius.
Durada: 2 hores.
Més informació: EL PORT DE TARRAGONA

[spacer] [btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn] [spacer] [divider /]

Import – Export

Visita comentada

 

Com funciona un dels ports comercials més importants de l’Estat?

Aquesta activitat permet als estudiants conèixer i aprofundir en la vessant comercial del Port de Tarragona.

Al Museu coneixerem les seves característiques físiques, els tipus de mercaderies, les seves procedències i destinacions el funcionament i la logística. Posteriorment, el viatge amb golondrina ens permetrà l’observació del seu funcionament diari.

 

Destinataris: BAT i cicles formatius.
Durada: 2 hores.

[spacer] [btn color=”blue” link=”https://aurigasc.com/formulari-de-reserves/” target=”_self” display=”inline” style=”custom-style-parameters”]Informació i reserves[/btn]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search