Educació secundària

Visita Tàrraco romana

Visita guiada als monuments de la Tarragona romana

TARRACOOLYMPUS DIGITAL CAMERATARRACO3

Visita guiada pels principals monuments d’època romana conservats a  la ciutat de Tarragona.  El recorregut permet observar la convivència de la ciutat actual amb les restes romanes i els canvis que aquestes han desenvolupat al llarg de les diverses èpoques històriques (des de conèixer com era l’estructura de la ciutat mitjançant la maqueta de Tàrraco del segle II dC, visitant les muralles romanes, restes del Fòrum Provincial, el circ i amfiteatre, entre d’altres).

La visita es complementa fent una parada al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona per contemplar algunes de les peces més importants: el mosaic de la Medusa, el mosaic dels peixos i la nina d’ivori. De totes maneres, si es disposa de temps, recomanem fer la vista completa al museu a banda.

Per complementar la visita podeu treballar a l’aula qui eren els romans a partir de les reproduccions i propostes didàctiques que trobareu disponibles a la Maleta romana. Consulteu preus especials per a combinar la cessió de la Maleta amb la realització d’una activitat a Tàrraco.

espai

Destinataris: segon cicle d’ESO i batxillerat
Durada: 2h 30 min
Més informació: VISITA_GUIADA_TÀRRACO

espai

Informació i reserves