Educació Primària

VISITA VALLS A TRAVÉS DELS SEU PATRIMONI, HISTÒRIA I CIUTADANS IL·LUSTRES

COR CIUTAT

EL COR DE LA CIUTAT

Descobriu el patrimoni històric i monumental de la ciutat de Valls a través d’un recorregut pel seu centre històric. Podreu conèixer el nucli original de la ciutat a partir del qual l’antiga vila s’anirà expandint en el decurs del temps. Compartiu l’orgull de tots els ciutadans de la capital de l’Alt Camp: els vallencs il·lustres, la seva herència arquitectònica i el seu patrimoni artístic. Us convidem a compartir junts aquest llegat.

ESPAIS AMAGATS

ESPAIS AMAGATS SOTA TERRA

Visita didàctica al refugi antiaeri i al centre d’interpretació per conèixer una part molt important de la nostra història, des de la proclamació de la Segona República fins a la Transició, fent un èmfasi especial a la Guerra Civil Espanyola i als bombardejos a la població civil.

800 ANYS

800 ANYS DE PLACES I MERCATS

Tradicionalment, la ciutat de Valls ha gaudit d’una societat comercial i industrial especialment dinàmica. Les places i carrers de la ciutat narren aquesta història d’èxit col·lectiu. Són els espais de trobada i negoci, de ciutadans, pagesos i comerciants, testimonis de més de 800 anys d’activitat econòmica i comercial. Feu un viatge a través del temps tot recorrent el Barri Antic de Valls.

Informació i reserves