web_misteri-al-museu-2021

CRIDA A LA CIUTADANIA!

La col·leccionista russa Irina Musayeva ha desaparegut.

La multimilionària era de visita a Tarragona realitzant un recorregut pels diferents centres museístics de la ciutat quan s’hauria produït el seu segrest.

Les investigacions policials apunten que el segrest s’hauria produït en un dels museus i que el segrestador podria ser membre de la plantilla d’algun d’ells, ja que eren els únics que coneixien l’itinerari de la víctima que viatjava d’incògnit.

Sembla, que en el moment del segrest, Musayeva hauria estat estabornida amb un objecte contundent i, un cop incapacitada, hauria estat reclosa en un lloc indeterminat de la ciutat.

Els centres de Tarragona que presumptament estan implicats en el cas són cinc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu del Port de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu d’Història de Tarragona i CaixaForum Tarragona.

Els seus responsables, fan una crida a la ciutadania per resoldre el misteri:

  • En quin museu es va produir el segrest?
  • Qui és el segrestador?
  • Quin objecte va fer servir com a arma per estabornir la víctima?

COM COL·LABORAR EN LA INVESTIGACIÓ

  1. Inscriviu el vostre grup d’investigació al formulari que trobareu a continuació.
  2. Rebreu un e-mail de confirmació amb les instruccions i el material per realitzar la investigació. Cal descarregar-lo i imprimir-lo per jugar.
  3. Visiteu els museus del 9 al 17 d’octubre. Busqueu a cada centre les pistes que us ajudaran a resoldre el misteri. Anoteu les vostres conclusions a la fitxa d’investigació.
  4. Durant la investigació i per la resolució de l’enigma final, és imprescindible que l’equip disposi d’un telèfon mòbil amb lector de codi QR.
  5. Cada museu us segellarà la resposta abans de marxar per certificar que hi heu anat.
  6. Porteu la fitxa d’investigació amb les vostres conclusions el diumenge 17 d’octubre. Necessitareu totes les dades que hagueu recollit per resoldre l’enigma final.

 

DATES I LLOC

La investigació del segrest es durà a terme del 9 al 16 d’octubre als diferents museus i sales d’exposicions participants. Es poden visitar els centres en l’ordre que es desitgi dins dels horaris de cada institució.

El 17 d’octubre està reservat per a la resolució de l’enigma final. Aquesta última prova es realitzarà al Museu del Port de Tarragona a les 12h. Un cop finalitzada, es procedirà a declarar quin és l’equip vencedor de aquesta edició de Misteri als Museus.

 

PREMIS DE RECOMPENSA

Els 3 grups que hagin resolt més ràpidament l’enigma final i totes les qüestions plantejades sobre la investigació rebran un premi de recompensa.

 

OBSERVACIONS

Per participar és imprescindible fer la inscripció. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones.

L’edat recomanada de participació és a partir de 12 anys.

Per optar als premis és necessari visitar totes les institucions. Si no podeu visitar totes les institucions, podeu participar igualment sense optar als premis.

La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents centres del 9 al 17 d’octubre, presentant la fitxa d’investigació.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search