Misteri als museus

Jornades europees de patrimoni

COM COL·LABORAR

1. Inscriviu el vostre grup d’investigació al formulari que trobareu a continuació.
2. Rebreu un e-mail de confirmació amb el full oficial de les respostes dels enigmes.
Cal descarregar el full de respostes i imprimir-lo per participar.
3. Visiteu els museus del 4 al 12 d’octubre.
A cada centre us facilitaran el material per resoldre els enigmes.
4. Anoteu la resposta dels enigmes al full oficial.
5. Cada museu us segellarà la resposta abans de marxar per certificar que hi heu anat.
6. Porteu el full amb les respostes dels engimes el diumenge 13 per resoldre el misteri final

DATES I LLOC

La resolució dels enigmes es durà a terme del 4 al 12 d’octubre als diferents centres museístics i sales d’exposicions participants. Es poden visitar els centres en l’ordre que es desitgi dins dels horaris de cada institució.

El dia 13 d’octubre està reservat a la resolució de l’enigma final. Aquesta última prova es realitzarà a la Casa Canals (Carrer d’en Granada 11), seu del Museu d’Història de Tarragona a les 12h. Un cop finalitzada es procedirà a l’entrega de recompenses.

PREMIS DE RECOMPENSA

Els 3 grups que hagin resolt més enigmes correctament als museus i hagin estat més ràpids en la resolució correcta de l’enigma final rebran un premi de recompensa.

OBSERVACIONS

Per participar és imprescindible fer la inscripció. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones. L’edat recomanada de participació és a partir de 14 anys.
Per optar als premis és necessari visitar totes les institucions i intentar resoldre els enigmes. Si no podeu visitar totes les institucions podeu participar igualment sense optar als premis.
La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents centres del 4 al 12 d’octubre presentant el full d’investigació.

INSTITUCIONS ORGANITZADORES